Amahoro Amani betyder fred på språken kirundi respektive swahili. Det är ett fredsprojekt som drivs av Kvinna till Kvinna, Scouterna och Svenska PostkodLotteriet för att bidra till att nå FN:s millenniemål. Läs mer om vad Amahoro Amani är »

torsdag 19 juli 2012

Amahoro Amani söker HR-ansvarig till ideell arbetsgrupp

Vi söker en HR-ansvarig för projektet "Amahoro Amani - för freden vidare". Som HR-ansvarig inom Amahoro Amani har du möjlighet att ha inflytande över och tillsammans med styrgruppen diskutera riktningen för projektetet ”Amahoro Amani – för freden vidare”. Du kommer få tillgång de nätverk som projektet är del i, och även jobba nära andra nationella grupper som samspelar med projektet. Samhällsengagemanget inom Amahoro Amani kopplar nära an till Scouternas Program, internationella frågor och mångfaldsarbete inom Scouterna, och du som HR-ansvarig kommer ha kontinuerlig kontakt med ideella och anställda som jobbar inom alla dessa områden. Som kontaktperson gentemot Scouternas HR-grupp kommer du att ha trådar ute till många nationella arbetsgrupper.
Du som HR-ansvarig får möjligheten att utveckla dig själv både som ledare och som del i en arbetsgrupp. Ansvaret att leda de ideella innebär mycket eget ansvar och driv och utvecklar samtidigt din förmåga att vara lyhörd och stötta, och utvecklar dig själv som ledare. Du kommer även utveckla dina färdigheter gällande att jobba i en grupp, där alla har olika givna roller.
Du kommer att få ett brett nätverk bestående av många engagerade scouter, både inom Amahoro Amani och andra arbetsgrupper.

Låter det intressant? Du hittar hela annonsen på www.scout.se/index.php?option=com_content&view=article&id=10758&Itemid=657<http://www.scout.se/index.php?option=com_content&view=article&id=10758&Itemid=657>

Ansökan skall vara inne senast 16/9 2012.