Amahoro Amani betyder fred på språken kirundi respektive swahili. Det är ett fredsprojekt som drivs av Kvinna till Kvinna, Scouterna och Svenska PostkodLotteriet för att bidra till att nå FN:s millenniemål. Läs mer om vad Amahoro Amani är »

söndag 22 september 2013

Öppen träff om Redo att Leda och samhällsengagemang i Scouterna

Är du intresserad av internationell scouting och samhällsengagemang? Vill du lära dig mer om hur scouting funkar i andra länder? Då är du hjärtligt välkommen till en kväll med fokus på just detta.

Nu på onsdag får du chansen att möta tre scouter som är engagerade på olika nivåer i sina organisationer från Burundi som gärna delar med sig av sin tankar och erfarenheter. Mötet arrangeras av Redo att Leda, ett kvinnligt ledarskapsnätverk som har haft ett utbyte med Burundiska scouter sedan 2012.

En kväll för dig som vill veta mer helt enkelt! 

Vi bjuder på lättare vegetarisk middag. Ingen föranmälan krävs, men hör gärna av dig på olivia.solman(a)scouterna.se om du behöver specialkost eller har andra frågor.

Tid: 18.30 - 21.00 onsdagen den 25 september 2013.
Plats: Scouternas kansli i Örnsberg, adress: Instrumentvägen 19 i Hägersten.

Hoppas på vi ses!

Redo att Leda-utbytet sker i samarbete med Amahoro Amani-samarbetet som funnits mellan scouts och guides i Stora Sjöområdet och Sverige sedan 2007.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar